Gonzalo Higuain och Paulo Dybala. Foto: Bildbyrån

Sen vändning tog Juve till CL-kvarten

De kom till London med ett dåligt resultat.

Och hamnade i 1–0-underläge mot Tottenham.

Men tre minuter i andra halvlek vände på steken och tog Juventus vidare till Champions League-kvarten.

– Det är deras historia. De skapar mycket chanser men det saknas något, säger Giorgio Chiellini till Viasat.

I sommar får Sverige se upp med Heung-Min Son. Med 99 dagar kvar till premiären gjorde sydkoreanen 1–0 till Tottenham. Vid det laget, och en bra bit in på matchen, fanns inte mycket som talade för Juventus.

Då slog först Gonzalo Higuain i 64:e minuten. Den 30-årige argentinaren, som både gjorde mål och missade straff i första mötet och minuter, stötte in 1–1 från nära håll och friställde tre minuter senare landsmannen Paulo Dybala som satte 2–1 till bortalaget.

Tottenham hade en rejäl press på slutet – bland annat så träffade Harry Kane insidan av stolpen på stopptid – men fick aldrig in bollen.