Första målet för Berg i Champions League

Först fixade han straffen. Sedan skickade Marcus Berg in sitt första Champions League-mål någonsin.

Krasnodar tappade dock en 2-0-ledning till förlust med 3-2 borta mot ett decimerat Sevilla.

Den här säsongen är Marcus Bergs första i Champions League och i kväll kom också den 34-årige anfallarens första mål i turneringen.

Borta mot Sevilla hade redan hans Krasnodar gått upp i en tidig 1-0-ledning när Berg fixade straff direkt efter gästernas första mål. Svensken tog själv hand om straffen och satte säkert 2-0 inför ögonen på Kristoffer Olsson på mittfältet och Viktor Claesson på bänken.

Det vackraste målet var dock det första. Magomed Suleymanov skruvade läckert in bollen med vänsterfoten på frispark.

Mäktig vändning

Några minuter före paus reducerade Ivan Rakitic, som återvänt till Sevilla från Barcelona inför denna säsong, via en nick.

På tilläggstid i första halvlek sprang Kristoffer Olsson sig fri och revs ner av Jesus Navas. Sevilla-kaptenen blev utvisad direkt.

Med en man mindre svarade dock Sevilla för en mäktig vändning efter en dubbel av inhopparen Youssef En-Nesyri. I 69:e minuten snappade han upp en boll och satte 2-2. Tre minuter senare skickade han in slutresultatet 3-2 på en stolpretur.

Totalt har Krasnodar tagit en poäng och Sevilla sju – lika många som Chelsea, som i sin tur slog Rennes med 3-0 hemma.