Napolis Kalidou Koulibaly deppar medan Juventus jublar. Foto: Bildbyrån

Juventus vann galen match mot Napoli

Ett självmål på tilläggstid avgjorde Serie A-matchen mellan Juventus och Napoli.

Bortalaget hade hämtat upp ett 0–3-underläge då försvararen Kalidou Koulibaly sköt bollen rakt upp i krysset i det egna målet vilket betydde seger för Juventus.

Ställningen var 3–3 och Napoli behövde bara få bort bollen och den imponerande upphämtningen skulle kunna firas. Försvararen Koulibaly skulle rensa bort ett inlägg ur straffområdet, men träffade bollen så hårt och snett att den flög rakt upp i eget nättak bakom en hjälplös målvakt.

Självmålet betydde 4–3 till Juventus som är obesegrat efter två omgångar av Serie A.

Det blev ett osannolikt slut på en dramatisk match som Juventus först såg ut att vinna lätt. Mål från Danilo, Gonzalo Higuain och Cristiano Ronaldo gav Juventus ledningen med bara en halvtimme kvar att spela.

Första vinsten för Milan

Men Napoli vägrade att ge upp. Kostas Manolas och Hirving Lozano gjorde två mål inom två minuters mellanrum innan Giovanni Di Lorenzo fullbordade kvitteringen med mindre än tio minuter kvar av ordinarie tid. Men allt var förgäves.

I kvällens andra match i Serie A vann Milan över Brescia med 1–0 efter mål av turkiske mittfältaren Hakan Calhanoglu. Det är Milanoklubbens första seger för säsongen.

I Brescia spelade inte det omtalade nyförvärvet, den forne Milan-spelaren Mario Balotelli som fortfarande avtjänar en avstängning för ett rött kort