Lionel Messi och Neymar finns tillgängliga för Paris i CL i morgon. Foto: Bildbyrån

Statusen på PSG-stjärnorna inför CL

Uppdaterad
Publicerad

Lionel Messi och Neymar är tillbaka.

Det står klart när den franska jätten släppt sin spelartrupp till onsdagens möte med Club Brügge i Champions League.

Club Brügge har hamnat i en mardrömsgrupp i Champions League. I alla fall om målsättningen är att försöka ta så många poäng som möjligt.

Belgiens förvisso mest framgångsrika klubb, hamnade tillsammans med Paris Saint-Germain, Manchester City och RB Leipzig.

Onsdagens möte med PSG på hemmaplan är tufft på förhand, men när den franska jätten under tisdagen släppte sin trupp som flugit till Belgien för match, blev det genast lite jobbigare.

Klar seger ändå

Lionel Messi och Neymar lyste båda upp med sin frånvaro när PSG besegrade Clermont i lördags med 4-0. Detta efter att ha varit i väg och spelat VM-kval med respektive landslag.

Målen i deras frånvaro stod i stället Ander Herrera (2), Kylian Mbappé och Idrissa Gueye för i ett lag som knappast saknade stjärnglans bara för at Messi och Neymar inte var med.

Nu kan den belgiska publiken börja hoppas på att de får se dessa stjärnor i spel under onsdagskvällen.

KLIPP: Här debuterar Messi för PSG (30 aug 2021)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.