Se Stina Blackstenius mål mot Leicester. Klipp från Viaplay. Foto: Viaplay

Stina Blackstenius och Lina Hurtig målade i Arsenals kross

Arsenal vände 0–2-underläge till seger med 6–2 borta mot Leicester.

Svenska landslagsstjärnorna Stina Blackstenius och Lina Hurtig gjorde båda mål i storsegern.

Efter 38 minuter låg Arsenal under med 0–2 borta mot tabellsjuan Leicester.

I den andra halvleken fick dock Londonklubben en drömstart, och det krävdes inte ens tio minuter för bortalaget att vända på matchen.

Stina Blackstenius och Lina Hurtig inledde båda på bänken, men svenskorna fick hoppa in med knappt 25 minuter kvar att spela.

Bägge svarade med att göra varsitt mål. Blackstenius rullade in 5–2 i 75:e minuten och Lina Hurtig fastställde slutresultatet efter ett friläge på stopptid.

Det var Hurtigs första ligamål i Arsenal-tröjan.

Amanda Ilestedt spelade hela matchen för Arsenal, som ligger tvåa i Women's Super League.