Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se höjdpunkter från Messis supermatch med dubbla mål Foto: TT/MLS

Jättesuccé för Lionel Messi – stod för två nya mål i Miamis kross

Uppdaterad
Publicerad

Lionel Messi har fått en strålande start på tiden i amerikanska Inter Miami. I sin andra match för klubben noterades argentinaren för två mål och en assist i 4–0-segern mot Atlanta United i Leagues Cup. Därmed har han gjort totalt tre mål på sina två första matcher.

Redan efter åtta minuter gjorde Messi 1–0.

Ungefär en kvart senare dubblade Messi Miami-ledningen, framspelad av den tidigare AIK:aren Robert Taylor. Den sistnämnde fastställde slutresultatet genom att göra två mål senare i matchen. Messi spelade fram till det sista målet.

– Jag menar, han är den bästa spelaren i världen. Det här är vad han gör. Han gjorde två mål– han gjorde ett förra matchen – och noteras dessutom för en assist. Det är en dröm som går i uppfyllelse att spela med honom, säger Taylor enligt AFP.

Matchen var en del av gruppspelet i turneringen Leagues Cup, där lag från USA, Mexiko och Kanada deltar. Inter Miami leder sin grupp och är klart för slutspel.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.