Svenske supertalangen Roony Bardghji sänkte Man United i slutminuterna

Svenske supertalangen Roony Bardghji avgjorde Champions Leaguemötet för sitt FC Köpenham mot Manchester United med sitt 4-3-mål och fick Parken i ett kollektivt glädjerus.

– Det är en obeskrivlig känsla, att få göra det avgörande målet mot en så stor klubb som Manchester United. Det är otroligt att få avgöra en sådan här match, jag har älskat den här känslan sedan jag var liten, säger Bardghji till TV4 Play.

Den inbytte 17-åringen vinkade till sig bollen i den 87:e minuten, drog till på halvvolley rätt ner i gräsmattan efter en tung träff med vänstern och in i mål och 4-3.

– Jag var där på rätt plats, nästan öppet mål, säger Bardghji.

Jordan Larsson och Viktor Claesson fick se det fina målet på nära håll och kanske ett internationellt genombrott.

Ett par minuter senare var Harry Maguire på väg att kvittera men hans tunga skott gick i ribbans överkant.

Rashford fick ett rött kort i första halvlek

Det såg ut som om Manchester United skulle segla ifrån när man ledde med 2-0 i slutet av den första halvleken. Då klev Marcus Rashford in bryskt mot Elias Jelert som fick en stämpling rätt över nedre delen av benet. Rashford fick ett direkt rött kort.

FCK skulle utnyttja det röda kortet på ett maximalt sätt redan i den första utdragna halvleken.

Match med ideliga svängningar

Ett par minuter senare reducerade Mohamed Elyounoussi till 1-2 med ett direktskott. På nio minuters tilläggstid, efter sjukdomsfall på läktaren, fick FCK en straff sedan Harry Maguire fått bollen på handen.

Diogo Gonçalves satte straffen för 2-2 och bäddade för en intressant andra halvlek där FCK var i numerärt överläge.

I mitten av andra halvleken nickade Harry Maguire ner bollen på Lukas Leragers hand i en rörig situation. Efter VAR-granskning blåste domaren för straff. Bruno Fernandes var säker från straffpunkten och satte bollen högt till vänster för 3-2 för Man Uniteds tio man.

Om Maguire fick revansch för sin handboll så tog Lerager revansch för sin handboll när han sprang upp och stötte in 3-3 nära mål i slutet.

20-årige Rasmus Höjlund gjorde 1-0 och 2-0 för United mot sitt gamla lag, där lillebror Oscar satt på FCK:s bänk.