Jordan Larsson stod för ett succéinhopp mot Ungern. Foto: Bildbyrån

Jordan Larssons succéinhopp räddade U21-poäng

Bortamatch mot Ungern för U21-landslaget i EM-kvalet.

Då blev det delad pott efter 2-2 (1-2) där Jordan Larsson kvitterade sent med en jätteträff.

Bence Bíró gav Ungern en drömstart när han gjorde två mål på kort tid efter dryga kvarten spelad. Men Sverige repade sig och Gustav Engvall rullade in 1-2 i öppet mål strax före paus.

Jordan Larsson byttes sedan in i 82:e minuten – och han behövde inte lång tid på sig för att göra avtryck i matchen. Bara tre minuter senare kvitterade han till 2-2 med en drömträff när han i straffområdet krutade upp bollen i målvaktens vänstra kryss.

Sverige är alltjämt på playoff-plats i gruppen bakom ettan Belgien, en poäng bakom men med en match mindre spelad.