Mohanad Jeahze. Foto: Bildbyrån.

Diskussion om Mohanad Jeahzes framtid – får inte träna med laget

Uppdaterad
Publicerad

Aftonbladet har tidigare skrivit att Hammarbyspelaren Mohanad Jeahze vägrat spela lagets senaste matchen för att få igenom en utlandsflytt.

Nu meddelar Bajen att man tillsammans med ytterbacken enats om att han inte ska att delta i de kommande gemensamma träningarna.

”Just nu förs en diskussion kring Mohanad Jeahze framtid i Hammarby”, skriver klubben i ett uttalande.

Mohanad Jeahze var uppsatt i startelvan i söndagens bortamöte med Varberg, men värmde inte upp med laget och satt sedan på bänken hela matchen.

Klubben var fårordig om anledning efteråt men enligt Aftonbladet vägrade 25-åringen att spela med målet att istället flytta utomlands.

Aftonbladet skrev kort efter att Hammarby agerat mot succébacken och stängt av honom tillsvidare. Klubben ville då inte kommentera uppgifterna.

– Om vi har något att kommunicera så gör vi det i våra egna kanaler, säger sportchefen Jesper Jansson till Aftonbladet.

Senare under onsdagen kom Hammarby med ett uttalande på sin officiella hemsida:

”Just nu förs en diskussion kring Mohanad Jeahzes framtid i Hammarby. Det är en fråga klubben håller intern och i nuläget inte kommer att kommentera vidare. Medan diskussionen pågår kommer Mohanad inte att delta i den gemensamma träningen, vilket klubben och spelaren gemensamt kommit fram till.”

Enligt Expressen har till exempel turkiska Besiktas lagt bud på Jeahze.

KLIPP: Ludwigson tvåmålsskytt i Hammarbys 3-0-seger mot Varberg (25 juli):

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: Bildbyrån

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.