Hamrén slutade som svensk förbundskapten efter EM. Foto: TT Nyhetsbyrån

Hamrén dementerar Norge-jobb

Uppdaterad
Publicerad

Norges förbundskapten Per-Mathias Högmo är starkt ifrågasatt och det spekuleras redan i eventuell ersättare. Uppgifter under dagen har gjort gällande att det är Erik Hamrén som ska ta över. ”Jag var en tur till Oslo men det handlade inte om förbundskaptensjobbet”, säger Hamrén till Expressen.

Norges förlust mot Tjeckien i lördags var lagets tredje förlust på de fyra inledande matcherna i VM-kvalet. Förbundskaptenen Per-Mathias Högmo kritiseras men säger själv att han inte vill avgå.

– Jag har kontrakt i ett år till och det är vad som gäller, sa han efter matchen i lördags.

Det har spekulerats i ersättare. Ståle Solbakken har nämns som en kandidat – men han själv har dementerat att han ska ta över.

– Om jag kommenterar det blir det spekulationer. Jag har för mycket respekt för Per-Mathias för det, säger förre svenske förbundskaptenen till norska TV2.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.