Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy är ute ur MLS-slutspelet. Foto: Bildbyrån

Zlatans mål hjälpte inte – LA Galaxy utslaget ur slutspelet

Zlatan Ibrahimovic gjorde ett mål men det hjälpte inte när hans LA Galaxy förlorade kvartsfinalen mot lokalrivalen Los Angeles FC med 3-5 och är utslaget ur MLS-slutspelet. Vad som nu händer med Ibrahimovic är oklart.

I början av andra halvlek utnyttjade Ibrahimovic ett misstag i FC-försvaret och kunde göra 2-2 och då var Galaxy på gång efter att ha hämtat upp 0-2 men på två minuter gjorde FC både 3-2 och 4-2 och avgjorde matchen som tog slut 06.40 svensk tid.

När Adama Diomande omarkerad nickade in 4-2 låg pyroteknikröken tung över planen eftersom FC-fansen firade 3-2-målet.

På tilläggstid slog Ibrahimovic en boll i nät med en kraftfull halvvolley men domaren hade blåst för ruff mellan två andra spelare.