Stefan Holm tror att sonen Melwin kan höja världsrekordet ytterligare. Foto: Bildbyrån

Stefan Holm om sonens världsbästa

Uppdaterad
Publicerad

Melwin Lycke Holm fortsätter att imponera. Den unge höjdhopparen satte under söndagen ett nytt världsrekord för 12-åringar. Melwins pappa, Stefan Holm, tror att det inte kommer att stanna här.

– Det kan nog bli mer i sommar, säger Holm till Sport Heart.

Det här var andra gången som Melwin Lycke Holm satte världsrekord för 12-åriga höjdhoppare i sommar. Och om vi ska lyssna till hans pappa Stefan, kan det mycket väl bli mer för den lovande talangen.

– Det var väl gött! Han har hoppat högt på träning och han har hoppat högt på tävling tidigare också. Det har mer varit en fråga om när han ska få till det fullt ut på tävling, säger Holm till Sport Heart och fortsätter:

– Han har inte riktigt fått det än men 1.88 är i alla fall nytt personbästa på tävling med en centimeter till, så det kan nog bli mer innan det är färdigt i sommar.

Holm

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.