Woods hyllades med sin klassiska outfit. Foto: TT

Woods tackar för hyllningarna: ”Ni hjälper mig verkligen”

Uppdaterad
Publicerad

När helgens avslutningsrundor spelades hyllades Tiger Woods av flera stora spelare.

Nu tackar Woods för stödet.

”Det är svårt att förklara hur rörande det var”, skriver han på Twitter.

Annika Sörenstam på LPGA-touren, Rory McIlroy på PGA-touren och Phil Mickelson på seniortouren var bara några av de som hyllade Tiger Woods efter den allvarliga olycka han var med om i förra veckan. De spelade i hans klassiska outfit med röd tröja och svarta byxor.

Woods, som just nu återhämtar sig efter den operation som krävdes för frakturerna han ådrog sig i olyckan, tackar nu för hyllningarna.

”Det är svårt att förklara hur rörande det var idag när jag slog på tv:n och såg alla röda tröjor. Till alla golfspelare och alla supportrar, ni hjälper verkligen mig igenom den här tuffa tiden.”, skriver han på Twitter.

Det var i tisdags kväll svensk tid som Tiger Woods kraschade med sin bil i Kalifornien. Han ådrog sig frakturer på sitt högra vadben och skenben, samt skador på fot och vrist.

KLIPP: Tiger Woods karriär – segrar, rekord och skandaler.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.