Här friar Bodens målvakt Virginia Fernandez – efter förlusten

Uppdaterad
Publicerad

Boden förlorade visserligen mötet med Heid med 18-23 men det var ändå stående ovationer efter matchen. Målvakten Virginia Fernandez Robles friade nämligen till sin flickvän på planen.

Flickvännen hade ställt sig vid mittpunkten i strålkastarnas ljus i den mörklagda hallen medan laget ställt upp sig en bit bort på vänster sida. Bodenspelarna hade ställt upp sig med lappar framför sig som bildade meningen: ”Will you marry me?” medan Fernandez gömde sig bakom spelarna och sedan klev fram som en överraskning och sedan genomförde frieriet med mikrofon inför åskådarna.

Sedan släpptes det loss konfetti och spelarna stormade paret och kramkalas uppstod.

– Jag tänkte att en överraskning var på gång”, säger Arancha Hernandez om frieriet från flickvännen till P4 Norrbotten.

En stund tidigare hade jumbon Boden förlorat sin nionde match av tolv spelade, detta mot Göteborgslaget Heid. Redan i halvtid stod det 6-11 och uppförsbacken blev för stor för Boden.

– Nu handlar det att ta med sig energin från den andra halvleken in till nästa match. Vi måste börja vinna, så är det bara. Jag tror alla känner sig okej med den pressen på sig, vi har varit här förut, säger Johanna Hellgren till  Norrbottenstidningarna. 

Här friar han – mitt under maratonloppet:

Här friar Nassim Al Fakir mitt under hästshowen:

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.