Emma Lindqvist gjorde sju mål i segern mot Lugi. Foto: Bildbyrån

Höör vann toppmötet – upp i serieledning

I SHE var det dags för ett tidigt toppmöte när H65 Höör och Lugi möttes i den femte omgången. Och där blev det hemmaseger för Höör, som efter ett ryck i slutet av den andra halvleken kunde vinna med 27-21 och ta sig upp i serieledning.

Det var två obesegrade lag som möttes när Lugi gästade H65 Höör. Och det märktes inledningsvis att det var två formstarka lag. För i den första halvleken var det helt jämnt, och inget av lagen lyckades rycka ifrån.

I andra halvlek kom ett ryck, och det var hemmalaget Höör som tog kommandot. Laget lyckades skaffa sig ett litet avstånd ned till Lugi och med tio minuter kvar så hade laget ledningen med 21-18. Då försökte Lugi komma tillbaka, men Höör-försvaret hittade i stället rätt och stängde ned offensiva forceringen från gästerna.

Höör fortsatte emellertid göra mål, och drog därmed ifrån och vann till slut med klara 27-21.

I och med segern är Höör ny serieledare.