Kristianstad Teitur Einarsson blev poängbäst i matchen mot Önnered. Foto: Bildbyrån

Sjätte raka segern för Kristianstad

Kristianstad tog sitt sjätte raka seger när de enkelt bortavann mot Önnered med 36–25.

Kristianstad som kommer från tre raka förluster i Champions League såg allt annat än slutkörda ut under måndagskvällen när de gästade Önnered i Göteborg.

Önnereds Daniel Blomgren satte matchens första mål och med lite mer än fem spelade minuter var ställningen 4–3 till hemmalagets favör.

Men längre än så hängde inte Göteborgslaget med då gästerna drog ifrån med nio raka mål på tio minuter. En tung period för Önnered som fick kämpa för en reducering men matchen var så gott som redan avgjord när Kristianstad gick till halvtidsvila med en åttapoängsledning.

Kristianstads dominans fortsatte sedan i den andra halvleken. Islänningen Teitur Einarsson satte direkt 20–11 och blev även poängbäst i skånelaget med totalt nio mål.

Slutresultatet skrevs till hela 36–25 till Kristianstad och nykomlingen Önnered fick återigen se sig besegrade av Handbollsligans solklara dominant.