Jonas Larholm blir spelande tränare nästa säsong. Foto: Bildbyrån

Larholm blir spelande tränare i Sävehof

Uppdaterad
Publicerad

Efter SM-guldet så möblerar svenska mästarna om rejält. Ny sportchef, akademiansvarig och fyra nya tränarlösningar.

– Den omvandlingen vi går igenom på handbollssidan ser mycket spännande ut, säger klubbdirektör Stefan Albrechtson till klubbens hemsida.

Trots dubbla guld för Sävehof den gångna säsongen så blir det stora förändringar inför nästa säsong. Emil Berggren blir ny sportchef och assisterande tränare nästa säsong. Andreas Wallin blir ny akademiansvarig samt assisterande tränare från och med säsongen 2020/2021. Jonas Larholm blir spelande tränare den kommande säsongen, för att om ett år lämna över till Michael Apelgren som då kliver in som huvudtränare fram tills 2023.

– En fantastisk säsong ligger bakom oss. Vi blickar ödmjukt framåt och inser självklart att en liknande säsong blir svår att upprepa resultatmässigt. Den omvandling vi går igenom på handbollsidan ser mycket spännande ut med många nya personer med mycket entusiasm, säger Stefan Albrechtson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.