Kungälv punktmarkerade Jamina Roberts.

Det hjälpte inte i toppmötet med Sävehof, som vann med 32-24.

– Det var astråkigt, säger Roberts till C More.

Det är tätt mellan matcherna för Sävehof just nu.

Så sent som i söndags spelade laget i Champions League hemma mot den ungerska storklubben Györ, förlust 31-25.

I dag var det toppmatch i SHE borta mot tabellfyran Kungälv.

Ett skadedrabbat Sävehof, som saknar tongivande spelar i form av Mathilda Lundström, Nina Koppang och Angelica Wallén, lyckades vinna tämligen enkelt med 32-24.

Det danska nyförvärvet Frida Högaard, som lånats in från Ålborg, debuterade för Partillelaget och presenterade sig direkt. Högernian stod för tre mål i matchen.

Målbäst blev dock Anne Tholstrup på fyra.

Redan i den första halvleken kopplade gästerna greppet och gick upp i en tydlig 16-10-ledning efter 30 minuter, gjorde mål på det mesta och blev således aldrig riktigt hotad. Samtidigt var målvakten Wilma Kroon Andersson stabil i målet och tickade in på 38 procent i matchen. En som inte syntes mycket i matchen var Jamina Roberts som blev bortmarkerad.

– Det var astråkigt. Vi kände väl kanske inte riktigt att det behövde göras några större insatser för att få loss mig i spelet i dag. Vi gör ändå 32 mål, säger hon i C More.

– Vi vann och det var bra. Det är typ det. Vi fick en bra start, vilket vi inte fått de senaste matcherna, så det var positivt.

Segern innebär att Sävehof återtar serieledningen från Skuru.