Tollbring: ”Ett jäkligt bra avslut”

Uppdaterad
Publicerad

Det var klart redan innan att hon skulle lämna för utlandsäventyr.

Nu fick Cassandra Tollbring avsluta med ett SM-guld.

– Ett jäkligt bra avslut på det här, säger hon till SVT Sport.

Efter en drömstart med 3-0 lyckades aldrig Sävehof komma ikapp H65 Höör som sensationellt blev svenska mästare för första gången i klubbens historia.

– Ett jäkligt bra avslut på det här. Vi har kämpat, vi har sprungit hela jävla tiden på träningar och han (Ola Månsson, tränare) har stått och bara tjurat efter alla torskar. Men nu vinner vi i slutändan, och det är det det handlar om, så det har ju lönat sig. Det är skönt, säger Cassandra Tollbring i tårar till SVT Sport.

”Det vände där mot Lugi”

För Tollbring som sedan tidigare är klar för spel i norska Larvik nästa säsong var det bästa tänkbara avslut med klubben.

– Vi kämpar tillsammans, vi spelar med hela laget. Vi går runt på spelare, alla tror på det, och vi vill och visar det utåt. Det vände där mot Lugi i semifinalen, den vändningen med 10 mål. Den har byggt upp det här.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.