Skurus Vilma Matthijs Holmberg är besviken trots segern. Foto: TT

Trots seger – besviket Skuru: ”Det håller inte”

Uppdaterad
Publicerad

Skuru IK besegrade Kärra HF i en målrik match som slutade 44-35.

Trots att segern betyder att de går upp i serieledning var de inte helt nöjda efter matchen.

– Vi får gå hem och kolla på vad vi ska göra bättre bakåt för 35 mål det håller inte, säger Skurus Vilma Matthijs Holmberg till C More. 

Skuru passerar Sävehof i tabellen och går upp som serieledare. Men de nya serieledarna var besvikna efter matchen.  

– Väldigt konstig match, vi släpper till alldeles för mycket bakåt och det blir väldigt svängigt. Vi kontrar och trycker mycket och gör många mål i första fasen. Men de trycker tillbaka och jag vet inte, vi får inte stopp någonstans känns det som, säger Vilma Matthijs Holmberg.  

Skuru gjorde 44 mål vilket Matthijs Holmberg ser som ett kvitto framåt. Men menar sedan att försvarsinsatsen inte godkänd och måste förbättras.  

– Vi tar med oss två poäng och det är det vi kom hit för så det är ju alltid någonting. Men sen får vi gå hem och kolla på vad vi ska göra bättre bakåt, för 35 mål – det håller inte, säger Matthijs Holmberg.

Vinsten innebär att Skuru IK är fortsatt obesegrade och ligger på 12 poäng med sex matcher spelade.

Kärra HF har det fortsatt tufft i botten av tabellen och ligger näst sist på två poäng.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.