Isabelle Gulldén återvänder till Partillebohallen Foto: Bildbyrån

Gulldén återvänder Partille – möter Sävehof med Brest

Uppdaterad
Publicerad

Isabelle Gulldén får återigen återvända till Partille och Sävehof för att möta sitt barndomslag i Champions League. Sävehof får möta både Brest och Köpenhamn där både Jenny Alm och Johanna Bundsen spelar.

Det blev en tuff men kanske ändå rolig lottning för IK Sävehof i nästa års Champions League. Förutom svensk-möten mot Köpenhamn (Jenny Alm och Johanna Bundsen) och Brest (Filippa Idéhn och Bella Gulldén), ställs de mot förra säsongens Final Four-lag Rostov-Don.

Ett nordiskt derby mot gamla Sävehofskor och ett franskt möte där den stora stjärnan Isabelle Gulldén återigen återvänder till Partille för att möta Sävehof.

En tuff grupp väntar även för den svenska herrepresentanten IFK Kristianstad. Precis som i förra årets turnering ställs laget mot både Rhein-Neckar Löwen och Barcelona.

Grupperna för svensklagen

Grupp B damer:

Rostov-Don

Köpenhamn

IK Sävehof

Brest

Grupp A herrar:

Vardar

Vive Kielce

FC Barcelona

Meshkov Brest

Veszprem

Montpellier

IFK Kristianstad

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.