Sirius bortabesegrade Dalen

Slutspelsjagande Sirius bortabesegrade Dalen med 4-5 efter ett sent avgörande av Joakim Olsson.

Det var bortalaget, som snurrade på två femmor i början, som inledde bäst mellan tabellfyran Dalen och åttan Sirus.

Uppsalalaget hade ledningen med både 0-2 och 1-3, men ett mål sista minuten gav 2-3-läge inför den andra perioden. Efter Johan Larssons kvittering till 3-3 var det likaläge inför den sista perioden.

Med mindre än tre minuter kvar avgjorde Sirius genom Joakim Olssons låga skott fram till 4-5.

– Det är jävligt tungt att förlora den här matchen Det kändes i kroppen att det varit lite ledigt. Vi var inte på plats i dag, säger Dalens Jonas Svahn till SSL Play.

– Det var en tuff match. Vi hade bestämt oss innan matchen att vi skulle vinna den här matchen, så det var jätteskönt, säger Sirius Jakob Drews till SSL Play.

Dalen skapade ett par farligheter i slutet, men Tobias Steineck i Siriusmålet stod för flera högklassiga räddningar.