Anna Jakobsson. Foto: Bildbyrån.

Endre IF vann i Jakobssons comeback

Anna Jakobsson gjorde comeback efter fyra år.

Då blev hon målskytt när Endre IF vann mot Täby med 5-3.

Anna Jakobsson avslutade karriären efter att Endre IF slagits ut av Pixbo i semifinal 2016. Men i kväll gjorde hon första SSL-matchen på fyra år.

Efter en mållös första period gjorde Endre IF ett ryck.

Mål och assist av Jakobsson

Ellen Bäckstedt gav bortalaget ledningen efter drygt fyra minuter. Knappt två minuter senare var det dags för Jakobsson att bli målskytt i SSL igen. Hon grejade 2-0 till Endre IF.

Strax efter assisterade Jakobsson till 3-0-målet.

Efter den andra perioden var Endre IF i ledningen med 4-1. Segersiffrorna blev 5-3. Bäckstedt fastställde slutresultatet, hennes andra i matchen.

– Så klart alltid gött med tre poäng, säger Bäckstedt till Eurosport.