Mullsjö är vidare till semifinal efter stor dramatik mot Dalen.

Anton Hedin blev matchhjälte med 8-7-målet i förlängningen.

Nu väntar Storvreta i semifinal.

Avgörandet i semifinalen i herrarnas SSL-slutspel kom efter att bollen hamnat hos Anton Hedin, till vänster i planen. Ostört fick han ta emot bollen och ladda skottbössan.

Det låga skottet var inte speciellt hårt men välplacerat och letade sig in till vänster om målvakten. Målet var Hedins tredje i slutspelet och betydde 8-7.

– En stor lättnad och skönt att säkra platsen i semifinalen. Det var svårt att veta vem som hade grepp om matchen, det var fram och tillbaka hela tiden, säger Hedin i SportExpressen Plays sändning.

Mulljö hade ledningen med 4-2 men Dalen gav sig inte utan både reducerade och kvitterade i den andra peridoen.

När Dalen gjorde 7-6 med tre minuter in i den sista perioden var semifinalen nära. Christoffer Andersson blev tvåmålsskytt när han drog till från långt håll och gav Dalen ledningen.

Men gästande Mullsjö kom tillbaka.

Med fem minuter kvar kvitterade Jesper Sankell.

Avgörandet i förlängningen gav Mullsjö 4-2 i matcher i kvatsfinalserien. I semifinal väntar nu Storvreta som vann serien.

IBK Dalen-Mullsjö 7-8 e förl (2–4, 3–2, 2–1, 0–1)

IBK Dalen: Christoffer Andersson 2, Emil Wiklund, Rasmus Andersson, Johan Larsson, Ketil Kronberg, Pär Forsman. Mullsjö: Kim Garnevik 2, Jesper Sankell, Daniel Gidske, Anton Hedin, Pelle Tarenius, Gustav Gustavsson, Jan Zaugg.

Mullsjö vidare med 4–2 i matcher.