Poängkungen bakom Pixbos seger

Gustav Fritzell låg på nytt bakom en seger för Pixbo. I mötet med serieledaren Storvreta stod 25-åringen för två mål och två assist när han först kvitterade till 5-5 och senare spelade fram Anton Eriksson till 6-5 på övertid.

När serieledarna var på besök i Mölnlycke var det hemmalaget Pixbo som länge var i förarsätet. Gustav Fritzell spelade fram Martin Östholm, som även han stod för två mål och två assist, till 1-0. Pixbo förde matcher och var aldrig i underläge förrän gästernas Filip Stenmark gjorde 5-4 med en sekund kvar av den andra perioden.

Storvreta behöll ledningen till dess att Gustav Fritzell sköt 5-5 med dryga fem minuter kvar och 1.22 in i förlängningen avgjorde Anton Eriksson.

Friitzells fyra poäng tar honom förbi Alexander Galante Carlström upp på en förstaplats i poängligan. Med 23 inspelade poäng närmar sig trean Pixbo toppen, där Storvreta har 27 inspelade poäng.

Nu väntar ett landslagsuppehåll i SSL och nästa omgång spelas den 16 november.