Se den svårbedöma situationen när Felix Göthberg tror han gör mål mot Storvreta. Foto: Expressen

Växjö förlorade avgörande semifinalen Storvreta

Växjö förlorade avgörande semifinalen mot Storvreta (4–3).

Efter en svårbedömd målsituation i första perioden.

– Jag tror den är inne. Jag blir lite chockad när vi fortsätter spela, säger Felix Göthberg till Expressen.

På måndagen slogs Växjö ut ur SM-slutspelet i innebandy. Man föll i sjunde semifinalen mot Storvreta med 4–3.

I första perioden sköt Felix Göthberg som såg ut att innebära 1–1 i matchen, men domarna menade att bollen aldrig var över linjen.

– Jag blir lite chockad när vi fortsätter spela. Men domaren har väl rätt, säger Göthberg till Expressen.

Nära kvittering i slutet

Efter situationen drog Storvreta ifrån till 4–0. I sista perioden kröp Växjö närmare och matchen slutade 4–3 efter ett sent kvitteringsförsök.

Storvreta ställs nu mot Falun i SM-finalen.

– Vi känner att vi har alla möjligheter att vinna, säger Storvretas Mattias Samuelsson.

Se den svårbedömda målsituationen i spelaren ovan.