• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Carl Hagelin i Washington Foto: Bildbyrån

Hagelins nya kontrakt med Washington värt 100 miljoner

Uppdaterad
Publicerad

Carl Hagelin spelade i slutet av den gångna säsongen i Washington Capitals. Klubben var uppenbarligen nöjd med den svenske forwardens insats och har nu förlängt kontraktet över fyra år.

– Vi är väldigt nöjda med att ha förlängt kontraktet med Carl, säger Washingtons General Manager Brian McLellan till klubbens hemsida.

Snabbskrinnaren Carl Haglin blir kvar i huvudstadslaget Washington Capitals. Det bekräftas på klubbens hemsidan.

Kontraktet är skrivet över fyra år och är värt dryga 100 miljoner kronor. Årslönen beräknas bli 26 miljoner kronor.

Hagelin har meriter från det svenska landslaget och spelade under slutet av förra säsongen i Capitals efter att ha blivit bortbytt två gånger under säsongen.

– Carl är en mångsidig spelare som kan spela i vilken formation som helst och har ett utmärkt boxplayspel. Han har bevisat att han är en vinnare och han kommer med ledarskap till vårt lag, avslutar McLellan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.