Damkronorna vann med 5-1 mot Schweiz

Damkronorna vann mot Schweiz

Damkronorna vann den första matchen i sexnationsturneringen i Ryssland mot Schweiz. Lisa Johansson blev matchvinnare med sina två mål.

Damkronorna laddar upp inför VM med  en sexnationsturnering i Ryssland i helgen. Och laget fick en bra start på turneringen med en seger mot Schweiz i första matchen.

Efter en mållös första period kunde Sverige ta ledningen med 1-0 genom Lisa Johansson. Några minuter senare var Johansson framme igen och satte 2-0.

Damkronorna

Drog ifrån i tredje perioden

Schweiz reducerade till 2-1 i början på tredje periooden, men närmare än så kom inte Schweiz. Melinda Olsson gjorde strax efter 3-1 och sen gjorde Hanna Sköld 4-1 i tom kasse. Erika Grahm fastställde slutresultatet 5-1 med några sekunder kvar av matchen.