Djurgårdens Patrik Lundh (nr 79) jublar tillsammans med William Lagesson, Markus Ljungh och Linus Hultström efter att ha gjort 2-0 Foto: Bildbyrån.

Djurgården kan bli av med matchvinnaren

Uppdaterad
Publicerad

Djurgården slog Brynäs med 5-1 efter att Patrik Lundh visat vägen med 1-0 och 2-0 i den första perioden. Men nu kan poängkungen komma att lämna klubben.

– Senaste 10-15 matcherna har vi fått i gång ett bra spel i powerplay och nu gnuggar vi på riktigt bra. Det ger så klart extra självförtroende när vi får utdelning, säger Lundh till C More.

29-årige Lundh som leder Djurgårdens interna poängliga ska enligt Aftonbladet ha informerat klubben om att han lämnar föreningen vid rätt erbjudande. Det ska finna intresse från Ryssland och KHL.

– ”Peppe” har ett optionsår och äger bollen om sin framtid, säger Difs strategiske sportchef Joakim Eriksson till Aftonbladet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.