Erik Karlsson. Foto: Bildbyrån

Erik Karlsson spelar All star-matchen

Uppdaterad
Publicerad

Efter att ha missat de tre senaste matcherna med San José i NHL så ska Erik Karlsson nu vara med i All star-matchen.

Erik Karlsson har inte kunnat spela de tre senaste matcherna för San José, men när nu All star-helgen kommer till hans hemstad så är det ingenting han tänker missa.

– Det är i San José. Det är för organisationen, staden och fansen. Jag är en del av det och jag vill ta mitt ansvar, det är viktigt för mig att vara här den här helgen och ge tillbaka något till dem, säger han på en presskonferens inför helgen.

Ännu en All star-match på hemmaplan

Att spela en All star-match inför sina egna fans är något som Erik Karlsson ser fram emot. Han har redan gjort det en gång i karriären när han spelade i All star 2012 när Ottawa stod som värd för evenemanget.

– Jag trodde aldrig att jag skulle få chansen att göra det igen, men nu är vi här. Det är fantastiskt. Jag vet hur mycket det betyder för alla i staden, och framför allt fansen här.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.