Färjestad vinner toppmötet mot Växjö – efter drama i sista perioden

Allt brakade loss i den sista perioden.

Och efter 3-3 blev det straffläggning där David Tomasek satte den avgörande straffen.

– Det måste ju vara årets värvning i SHL, säger Johanna Dahlén i Hockeykväll.

Se det avgörande målet i spelaren ovan.

Toppmötet mellan Växjö och Färjestad bjöd på enorm spänning i slutet.

I den sista perioden vände Färjestad till en 3-2-ledning, men Växjö kvitterade till 3-3 minuten senare.

Och målchanserna fortsatte att avlösa varandra, men det skulle ändå avgöras på straffar.

Där drog David Tomasek det längsta strået när han satte den enda straffen, vilket gav segern till Färjestad.

– När han kom in i ligan visste man inte vad man skulle få av honom, men det har ju slagit ut extremt väl. Det måste ju vara årets värvning i SHL, säger Johanna Dahlén i Hockeykväll.