Bryan Rust firar ett av Pittsburghs mål i natt. Foto: TT.

Femte raka förlusten för Toronto

Uppdaterad
Publicerad

Ett skadedrabbat Pittsburgh hade inga problem att slå ett formsvagt Toronto. Det blev 6-1 i natt och Toronto inkasserade femte raka förlusten.

– Vi måste se varandra i ögonen och försöka ordna det här tillsammans. Vi är en familj men just kämpar vi inte tillräckligt hårt för varandra, säger Torontos tränare Mike Babcock på presskonferensen.

Pittsburgh saknade skadade stjärnspelarna Sidney Crosby, Kris Letang, Patric Hörnqvist och Nick Bjugstad. Det var tredje matchen utan Crosby och första segern utan honom.

– Det var stort för laget att vi till slut tog två poäng, säger Dominik Kahun som gjorde två mål och noterades för en assist till NHL.

Även om Hörnqvist, en skada på underkroppen, börjat åka skridskor för sig själv är hans comeback åtminstone ett par veckor bort, uppger Pittsburghs tränare Mike Sullivan.

NHL

Pittsburgh Penguins logo

Pittsburgh Penguins

6 - 1

Toronto Maple Leafs logo

Toronto Maple Leafs

2-0, 3-1, 1-0
PPG Paints Arena, Pittsburgh, PA
Publik: 18587

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.