William Nylander avgjorde för sitt Toronto. Foto: Bildbyrån

Formstark William Nylander matchhjälte – avgjorde i förlängningen

1-1 efter fulltid.

Då klev William Nylander, 25, fram i förlängningen och avgjorde med sitt 2-1-mål när Toronto besegrade de regerande Stanley Cup-mästarna Tampa Bay.

En formstark William Nylander visade återigen att målsinnet sitter.

I förlängningen mot de regerande Stanley Cup-mästarna Tampa Bay klev svensken fram och avgjorde matchen med sitt 2-1-mål. 25-åringens femte mål denna NHL-säsong och Nylander toppar den interna skytteligan.

Dessförinnan hade Tampa Bay tagit ledningen i den första perioden genom Pat Maroon. Det dröjde sedan till den sista perioden innan John Tavares kvitterade för Toronto.

Lehner imponerade

I mötet mellan Vegas och Ottawa stod Vegasmålvakten Robin Lehner för en stark insats. Lehner räddade hela 38 puckar när Vegas besegrade Ottawa med 5-1. En skön revansch efter 4-0-förlusten mot Vancouver tidigare i veckan.

– Om vi kan fortsätta bygga på det här kan vi fortsätta vinna matcher, säger Robin Lehner efter matchen.

I motståndarmålet vaktade Filip Gustavsson kassen och trots fem insläppta mål blev det 34 räddade skott.

KLIPP: Kolla in det galna målet i NHL (15 oktober)