Troja-Ljungbys tränare Roger Forsberg. Foto: Jonas Ljungdahl/Bildbyrån

Forsberg: ”Nu är Södertälje nere på golvet igen”

Uppdaterad
Publicerad

Med en minut kvar att spela hade Södertälje en till synes säker 2–0-ledning mot Troja.

Då kom raset – och nu är matchserien helt plötsligt helt öppen igen.

– Södertälje satt ju på bussen med ena foten kvar i allsvenskan men nu är de nere på golvet igen och de ska jävlar få jobba här på fredag om de ska ha någonting med det här att göra, säger Trojas tränare Roger Forsberg till Cmore.

Det såg länge ut som att Södertälje skulle koppla ett ordentligt grepp om matchserien mot Troja-Ljungby. Med mindre än en minut kvar att spela hade SSK en 2–0-ledning och var på väg att skaffa sig ett 3–0-överläge i kampen om en hockeyallsvensk plats.

Då lossnade det för Troja.

Först reducerade Karl Olofsson efter 59.06 och sedan kvitterade Joakim Hillding med bara sex sekunder kvar att spela av ordinarie tid.

I mitten av den första förlängningsperioden avgjorde sedan Oscar Öhman matchen för sitt Troja-Ljungby.

– Nu är det helt öppet, det här kommer vi att växa utav helvete av. Södertälje satt ju på bussen med ena foten kvar i allsvenskan men nu är de nere på golvet igen och de ska jävlar få jobba här på fredag om de ska ha någonting med det här att göra, säger Trojas tränare Roger Forsberg.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.