Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Ryan Lasch avgjorde för Frölunda som gjorde en jättevändning mot Rögle i Ängelholm. Foto: TT

Frölunda vände 2-5 till suddenseger: ”Gjorde vi sju mål?”

Uppdaterad
Publicerad

Med två minuter kvar av andra perioden låg Frölunda under med 5-2 bortas mot Rögle men laget lyckades efter en heroisk vändning vinna med 7-6 efter förlängning där Ryan Lasch avgjort.

– Det är sanslöst att vi kan komma tillbaka, säger Frölunda-tränaren Roger Rönnberg.

Det var inte mycket som tydde på att Frölunda skulle orka komma tillbaka. Loui Eriksson gjorde två mål inom 13 sekunder för att få kontakt. Först styrde  han in ett skott framför mål för 5-3 och sedan höll han sig framför mål och drog in 5-4 från nära håll.

– Jag är helt slut. Det är sanslöst att vi kan komma tillbaka. Gjorde vi sju mål? Det är ruskigt mentalt starkt av killarna, för jag tycker att vi släpper in riktiga skräpmål i dag, säger tränaren Roger Rönnberg i C More.

”Får inte släppa in så billiga mål”

I Rögle grämde man sig över att ha tappat matchen.

– Det var lite väl svängigt för vår del. Med 5-2 får man inte släppa in så billiga mål som vi gör. Rolig match att spela i alla fall. Vi gör det bra mestadels, men har några korta perioder som blir förödande, säger Rögles Simon Hjalmarsson till C More.

SHL

Rögle BK logo

Rögle BK

6 - 7

Frölunda HC logo

Frölunda HC

1-0, 4-4, 1-2, 0-1
Catena Arena, Ängelholm
Publik: 6310

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.