Gustafsson målskytt i Chicago-vinst

Erik Gustafsson gjorde ett mål när hans Chicago besegrade Philadelphia på hemmaplan. Båda lagen ligger utanför striden om slutspelsplatser.

– Killarna kämpade. Det fungerade, säger Chicagotränaren Derek King.

–Vi spelade okej men var inte tillräckligt bra med pucken, säger Philadelphia-tränaren Mike Yeo efter matchen.

– De fick för många chanser, fortsätter han.

Erik Gustafsson gav hemmalaget ledningen med 1-0 i början av första perioden. Jonathan Toews utökade den till 2-0 efter några minuter.

Philadelphia reducerade till 2-1 genom Kevin Hayes, men kom inte längre än så och i tredje satte Chicago ytterligare ett mål. Chicago vann matchen 3-1.

Felix Sandström gjorde 30 räddningar i Philadelphiamålet, och trots förlusten hyllade Mike Yeo sin målvakt.