Mora kvitterar mot Modo. Foto: CMORE

Nick Halloran tvåmålsskytt – hjälte för Modo

Mora var mer eller mindre piskat att vinna det tredje mötet med Modo.

Men Nick Halloran ville annorlunda – och nu har Modo ett drömläge att ta sig till den hockeyallsvenska finalen.

– Det är mycket känslor men vi är riktigt glada över att ha gått upp i en 3–0-ledning i matchserien, säger amerikanen i C More.

Han hade det lite tungt efter att ha anlänt till Modo från Timrå mitt under säsongen, men nu levererar Nick Halloran på den nivå som förväntas av honom.

I kväll blev amerikanen stor hjälte när Modo besegrade Mora med 3–2 efter förlängning och utökade sin ledning i matchserien till 3–0. Först spelade han fram till Marcus Velas 1–0-mål tidigt i den första perioden och sedan tog han matchen till förlängning med sitt 2–2-mål i den tredje perioden.

Kan avgöra på fredag

Väl där avgjorde han tillställningen med ett inte så märkvärdigt skott efter drygt fyra minuters spel.

– Jag tror att jag lyckades överraska målvakten med mitt skott och det var skönt att se den gå in, säger Halloran i C More.

Nu har Modo chansen att avgöra matchserien på fredag.

– Vi tar en period i taget, säger Halloran.