Hedman satte säsongens första när Tampa Bay slog Pittsburgh

Victor Hedman satte sitt första mål för säsongen när hans Tampa Bay besegrade Pittsburgh med 5-4.

Hans 2-1-mål kom i powerplay i första periodens slutsekund. Han sköt först ett skott mot mål som täcktes av Pittsburghs försvar och gick till retur. På returen fick han till ett hårdare skott som målvakten Antti Niemi inte lyckades stoppa.

– Ja, det målet var det bra tajming på, säger Hedman till Aftonbladet.

– Jag har haft väldigt många lägen under början av säsongen så det var skönt att äntligen få sätta den.

Anton Strålman noterades för en assist när han spelade fram kanadensaren Slater Koekkoek till 1-0 i den första perioden. Det var Koekkoeks första mål i NHL-karriären, men det skulle bli ett till innan matchen var slut.