Patric Hörnqvist försöker vinna pucken. Foto: TT

Hörnqvist målskytt när Pittsburgh föll tungt

Pittsburghs Patric Hörnqvist fick nöja sig med ett tröstmål när Philadelphia utjämnade till 1–1 i matcher i Stanley Cup, slutspelet i NHL-ishockeyn.

– Där fick ni som tvivlade, säger Philadelphias lagkapten Claude Giroux till nhl.com.

Efter utklassningsseger med 7–0 för Pittsburgh i första matchen blev det stora siffror åt andra hållet i match två, 5–1 till Philadelphia. Det hjälpte alltså föga att Hörnqvist slog in Pittsburghs mål i tredje periodens sjätte minut.

– Vi stod för en komplett insats ikväll och tog hand om alla små detaljer, säger Flyers Claude Giroux.

Nagelbitare i Vegas

I Winnipeg slog samtidigt hemmalaget Minnesota med 4–1, vilket innebär 2–0–ledning i matcher för det kanadensiska laget.

Fredagens tredje Stanley Cup-match, mellan Los Angeles och Las Vegas, pågår fortfarande.