Jesper Bratt fortsätter att leverera i New Jersey Devils. Foto: TT

New Jersey vände 1–4-underläge

Det blev målkalas i Chicago i natt, då New Jersey vände och vann med 7–5. Svenske Jesper Bratt stod för assist till Miles Wood, som fullbordade ett hattrick.

– Vi satt i omklädningsrummet efter första perioden och sade: ”Nu går vi in och börjar göra mål, sa Wood.

Chicagopubliken fick se ett galet målrejs när hemmalaget besegrades i NHL-ishockeyn. New Jersey låg under med 1-4 men lyckades arbeta sig tillbaka och vinna matchen med hela 7-5.

– Det kändes verkligen bra. Vi började dåligt, men bättrade oss i andra och tredje perioden.

– Vi satt i omklädningsrummet efter första perioden och sade: ”Nu går vi in och börjar göra mål”, sa amerikanen Miles Wood, som gjorde hattrick för första gången i karriären till AP.

Assist av Bratt

Svenske Jesper Bratt stod för assist då han spelade fram till Wood när han fastställde slutresultateti numerärt överläge redan under tredjeperiodens första minuter.

Bytte målvakt

Corey Crawford i Chicagos mål byttes ut efter att ha släppt in sex mål. Han ersattes av svenske Anton Forsberg tidigt i tredje perioden. Forsberg tog 12 av 13 skott.