Djurgården säkrade segern i öppen kasse

Djurgården dominerade klart mot bottenlaget Leksand men det var först i slutminuterna som Andrea Dalen säkrade segern med sitt 4-2 i öppen kasse.

Djurgården rivstartade med två snabba mål redan efter fem minuter genom Lova Blom och Andrea Dalen. Då såg matchen ut att kunna rinna iväg till en storseger.

Men Leksand bet ifrån. Trots spelmässigt undertag lyckades man komma igen två gånger om och plötsligt stod det 2-2 med bara några minuter kvar av den andra perioden.

Djurgården gick dock in i den sista perioden med en ledning tack vare Felicia Linders 3-2-mål, och det var ett resultat som stod sig nästan matchen ut.

Leksand chansade med att plocka ut Amanda Johansson när det återstod två minuter. Men, då sköt istället Andrea Dalen sitt andra mål för dagen.

KLIPP: Klar derbyseger för Djurgården (16 oktober 2020)