Adam Larsson avgjorde till slut matchen. Foto: Bildbyrån.

Märkligt mål för Dallas – svensken Adam Larsson avgjorde senare

Han missade kassen klart.

Men gjorde ändå mål.

Finländaren Miro Heiskanen gjort ett minst sagt märkligt mål för Dallas Stars i natt.

Seattle Kraken hade ledningen med 1–0 i början av första perioden, efter ett tidigt mål av Brandon Tanev. Dallas kvittering var något anourlunda. Finländaran Miro Heiskanen sköt från avstånd, men missade. Pucken tog i sargen bakom mål, men studsade sedan in i mål via målvaktens rygg.

Seattle såg ut att gå mot segern, men med en ynka sekund kvar av tredje perioden kvitterade Jamie Benn till 4–4.

Men Seattle tog extrapoängen trots allt. Adam Larsson fick en puck i mittzon, satte fart, rundade målvakten och satte pucken till seger för Seattle, som vann med 5–4. Larsson producerade även en assist i matchen och står nu på 30 poäng, sex mål och 24 assist på 70 matcher.

– Fantastiskt, det är aldrig någon panik, det var en stark laginsats, säger Adam Larsson till Seattle Krakes sociala medier.