Mike Weber. Foto: Bildbyrån

Mike Weber tvingas avsluta karriären

Uppdaterad
Publicerad

Frölundas amerikanske back Mike Weber skrev på nytt kontrakt strax före jul. Nu tvingas 30-åringen avsluta karriären i förtid på grund av en knäskada.

Weber, som har flera säsongers NHL-hockey i Buffalo bakom sig, kom på ett provspelskontrakt till klubben i november och skrev på för klubben därefter. Sejouren i Frölunda blev dock kortvarig.

”Han har verkligen krigat och varit en tillgång för oss. Men tyvärr håller inte hans knä längre”, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström till hemsidan.

– Jag hade en skada jag försökte ta mig igenom men den blev slutet på karriären. Det är tufft för mig så klart då jag alltid velat spela hockey, men samtidigt vill jag tacka Frölunda för att ha gett mig möjligheten att spela här, säger Weber själv i ett uttalande på Facebook.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.