Modo tillbaka på vinnarspåret – inför flagglösa supportrar

Modo är tillbaka på vinnarspåret efter att laget vände och vann hemma mot AIK med 5-3 – inför flagglösa supportrar.

Tidigare idag meddelade Modo att man har blivit ålagda med böter och flaggförbud efter att illegal pyroteknik användes vid mötet med BIK Karlskoga i slutet på oktober.

Därför fanns inga flaggor på plats i Fjällräven center under mötet med AIK. På plats var däremot både Jonathan Johnsson och Adam Tambellini.

Poängligaledaren Jonathan Johnsson stod för två assist i matchen. Den första framspelningen var till Tambellinis 3-1-mål efter tolv minuters spel, då Tambellini vallade in pucken via Johannes Jönssons benskydd. Det var kanadensarens första mål i matchen och i slutet på den andra perioden gjorde han ytterligare ett och hade även en framspelning i matchen. Tambellini värvades till Modo för en månad sedan och har på nio matcher gjort nio mål och sju assist.

AIK hade visserligen ledningen i matchen då laget öppnade målskyttet efter dryga minuten, Jacob Svensson med fullträffen.

Modo hade tolv raka segrar innan man förlorade mot Vita Hästen i veckan. Nu är laget tillbaka på vinnarspåret och har vunnit 13 av de 14 senaste.