Boston Bruins vände och vann mot Washington Capitals. Foto: Bildbyrån

Boston Bruins vände underläge till seger

Uppdaterad
Publicerad

Boston Bruins stod för en stark insats när man på bortaplan vände ett tremålsunderläge tilll seger med 5-3.

Hemmalaget Washington Capitals inledde matchen starkt och gick fram till en 3-0 ledning. Det tog till den andra perioden innan bortalaget vaknade till. Förra säsongens skyttekung David Pastrnak, som precis återhämtat sig från en höftoperation, stod för de två inledande målen i upphämtningen.

– Det kändes såklart skönt att få göra mål. Jag hade lite trubbel i början av matchen med att få avsluten på mål. När jag väl lyckades träffa rätt med ett skott gick den in. Bra att få det där första målet avklarat, säger Pastrnak.

Segern var Bostons femte på de sex senaste matcherna, medan Washington fick inkassera sin första förlust under ordinarie speltid denna säsong. Boston Bruins har nu chansen att kliva upp i toppen i den östra divisionen till mitten av veckan.

ARKIV: Ny poängsuccé för Elias Petterson (29 januari)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.