Se avgörandet i spelaren ovan. Foto: Julia Nikhinson

Rangers kvitterade semifinalen mot Florida

New York Rangers vann det andra semifinalmötet mot Florida med 2–1 efter förlängning.

Centern Barclay Goodrow blev Rangers matchhjälte när han sköt det avgörande målet.

– Jag kommer inte riktigt ihåg exakt hur den gick in, säger Goodrow efter matchen.

Se avgörandet i spelaren ovan.

Florida vann det första semifinalmötet i Madison Square Garden natten till torsdag med klara 3–0. Natten till lördag blev det jämnare.

Stanley Cup

Vincent Trocheck inledde målskyttet för hemmalaget, innan Carter Verhaeghe kvitterade i slutet av den första perioden i powerplay.

En mållös andra och tredje period tog matchen till förlängning där centern Barclay Goodrow blev stor hjälte i och med sitt 2–1-mål.

– Jag kommer inte riktigt ihåg exakt hur den gick in. Jag minns bara att Troch (Trocheck) gav mig en bra passning och Cuylle åkte mot nätet och öppnade ytan för mig. Så det var ett fantastiskt spel av de två, säger han efter matchen.

Rangers har därmed kvitterat matchserien, som avgörs i bäst av sju, till 1–1 i matcher. Nästa omgång spelas på söndagskvällen.