• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Snöveltorp, Öbonäs och Kårtorp. Det brinner i en avfallsanläggning med kraftig rökutveckling som följd. Alla i områdena uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Läs mer

Ryan Lasch och Roger Rönnberg. Foto: Bildbyrån/montage.Visa alla (2)
Visa alla (2)

Rönnberg: ”Vi har ett gäng som inte mår bra”

Publicerad

Efter en ny hjärnskakning i SHL uttrycker Frölundatränaren Roger Rönnberg stor oro för spelarnas hälsa. – Det här är inte bra, säger han till C More.

Kvartsfinalen mellan Frölunda och Malmö fick ett tråkigt avslut. I matchens absoluta slutskede fick Frölundas Ryan Lasch en tackling från Malmös Anton Mylläri. Smällen tog väldigt olyckligt för Lasch.

– Det enda jag hinner se är att han definitivt inte är puckförare. Det är inget kul, det är ytterligare en spealre som blir skadad i ett slutspel och ja... Ni ser ju själva, säger Frölundas tränare Roger Rönnberg till C More och låter bedrövad trots att hans lag precis vunnit.

Rönnberg igen:

– Det är trist, det här slutspelet skulle vara roligare om det skulle få handla om ishockey än om såna här saker.

C More: Han såg rätt groggy ut, har ni fått besked om hur han mår?

Nej han mår inge bra, tyvärr. Så det är ytterligare en, jag tror Brynäs har fem spelare på hjärntrappan och vi har ett gäng som inte mår bra. Det här är inte bra.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer