Skellefteås Mark Katic i närkamp med Växjös Linus Fröberg. Foto: Bildbyrån.

Rahimis flaxmål sänkte Skellefteå sent

Uppdaterad
Publicerad

Serieledande Växjö vann i Skellefteå med 4-2. Efter 57.24 sköt Daniel Rahimi matchavgörande 3-2 efter att pucken gått via en Skellefteåklubba och fått en underlig båge och gått in högt bakom målvakten Joni Ortio.

– Det var jätteskönt att vinna, vi kommer ju från ett par förluster. Det var lite ställningskrig innan vi kunde dra det längsta strået. Vi visade jävlaranamma, säger Rahimi till C More.

Det kunde gått åt bägge hållen.

– Det var tätt men de har lite flyt på 3-2-målet som tar på en klubba, säger SAIK:s assisterande tränare Stefan Klockare.

Rahimi stod och bökade bakom eget mål och sysselsatte tre Skellefteåspelare innan pucken spelades upp i banan och Växjö kom i tre mot en mot den tomma SAIK-kassen. Janne Pesonen kunde göra ett av karriärens enklaste mål för 4-2 med 33 sekunder kvar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.