Sanslös vändning – två mål i sista minuten

Dallas Stars hade nog räknat in segern borta mot St Louis Blues då 50 sekunder återstod. De ledde då med 1-0, men då slutsignalen ljöd hade de förlorat med 2-1.

– När vi får ihop det i alla 60 minuter så är vi dynamiska, säger matchhjälten Jordan Kyrou.

Jason Robertson gav Dallas Stars ledningen i den andra perioden, assisterad av Joe Pavelski och Miro Heiskanen.

Den ställningen stod sig fram tills 13 sekunder in i matchens allra sista minut. Då kvitterade lagkaptenen Ryan O'Reilly för hemmalaget och de vädrade plötsligt morgonluft.

Det hann bara gå 18 sekunder från tekning in St Louis hade pucken i nät igen. Jordan Kyrous inspel tog på den finländske Dallas-backen Jani Hakanpääs skridsko och gick in i mål. Den osannolika vändningen var ett faktum och Hakanpää såg knäckt ut då han tog sig till båset.

Dallas fick smaka på sin egen medicin då de igår slog Pittsburgh Penguins efter vad man då trodde var en sen vändning. Jämfört med St Louis dito tog de däremot god tid på sig.

I och med förlusten bröts en fyra matcher lång segersvit för Dallas. St Louis har tagit poäng i tolv raka hemmamatcher.

KLIPP: Steen gjorde första NHL-målet (5/1)