• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Örkelljunga i Örkelljunga kommun, Skåne län. Det brinner i en industrifastighet i centrala Örkelljunga. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad.

Se Tim Stutzles avgörande drömmål mot Detroit

Uppdaterad
Publicerad

Ottawa vann en rysare mot Detroit i Stockholm (5–4).

Efter ett makalöst mål – med två sekunder kvar av förlängningen.

– Jag tror inte målvakten såg pucken riktigt, säger hjälten Tim Stutzle.

Se drömmålet i spelaren här ovan.

Torsdagskvällens NHL-match (Ottawa–Detroit) i Stockholm bjöd på ordentlig dramatik. Ottawa gick upp i ledning med 4-0 – men tappade till 4-4 efter mål av bland annat svenska stjärnan Lucas Raymond.

I förlängningen, med två sekunder kvar, blev Ottawas Tim Stutzle hjälte med ett drömmål.

– Jag försökte bara få den på mål egentligen. Sedan tror jag inte målvakten såg pucken riktigt, det var en fantastisk känsla, säger Stutzle.

Han hyllas av lagkamraten Brady Tkachuk.

– Han greppade ner på klubban och följde igenom (slaget). Jag har sett många homeruns (baseboll) i mina dagar och att se det där var overkligt, säger Tkachuk.

Raymond: ”Velat vinna”

Raymond var besviken efter förlusten inför hemmapubliken.

– Surt att inte komma härifrån med en vinst. Det var kul att göra mål i hemmalandet men man hade velat vinna, säger han.

NHL-matchen i Stockholm är en del av Global Series. Under fredagen möts Toronto och Detroit i Stockholm. Sedan väntar Minnestota–Ottawa och Toronto–Minnesota i helgen.

SE ÄVEN: Lucas Raymonds mål framför hemmapubliken

NHL

Ottawa Senators logo

Ottawa Senators

5 - 4

Detroit Red Wings logo

Detroit Red Wings

3-0, 1-4, 0-0, 1-0
Avicii Arena, Stockholm
Publik: 12487

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.